FAQ

 • Spørgsmål om service & support

  Jeg kan ikke finde nogen priser? Hvad koster jeres produkter?

  Danfoss leverer produkter gennem grossister og installatører. Kontakt din lokale installatør for at få mere at vide om priser på Danfoss-produkter. Installatøren kan også hjælpe dig med spørgsmål vedrørende installationsomkostninger.

  Jeg har installeret Danfoss produkter i min bolig og har problemer med installationen.

  Danfoss markedsfører produkter gennem grossister og installatører. Kontakt din foretrukne installatør for rådgivning angående din varmeinstallation. Du har brug for en fagmand til at hjælpe dig med at gøre tingene rigtigt.

  Jeg har installeret Danfoss produkter i min bolig og jeg har en reklamation.

  Danfoss sælger produkter gennem grossister og installatører. Kontakt den forhandler hvor du har købt produktet. Forhandleren vil derefter være behjælpelig med videre behandling.

 • Spørgsmål vedrørende elektroniske termostater

  Hvor kan jeg købe elektroniske radiatortermostater?

  Danfoss er et kendt mærke, som fås hos alle professionelle installatører. Kontakt din lokale installatør for at få mere at vide om og bestille Danfoss-termostater. 

  Kan jeg selv installere radiatortermostaterne?

  Danfoss anbefaler, at du kontakter en professionel installatør.  En professionel installatør kan give dig råd om udskiftning af radiatortermostater og valg af de rette termostater til dit hjem og dine behov. En professionel installatør kan også råde dig om optimering af dit varmesystem i andre henseender.

  Hvad er forskellen på en manuel radiatorventil og en termostatisk radiatorventil?

  Den manuelle radiatorventil åbner og lukker ikke af sig selv, og den udnytter ikke gratis varme. En termostatisk radiatorventil regulerer automatisk rumtemperaturen og gør brug af fordelene ved gratis varme. Hvis du udskifter manuelle radiatorventiler med de nye, elektroniske Danfoss Eco™ eller Danfoss Link™ Connect, kan du spare op til 46 % energi. Hvis du udskifter termostatiske radiatorventiler, kan du spare op til 23 % energi.   

  Hvad koster de nye de elektroniske radiatortermostater?

  Kontakt din lokale installatør for at få oplyst priserne i dit lokalområde.

  Hvad er forskellen på det nuværende sortiment af Danfoss-termostater og de elektroniske Danfoss-radiatortermostater?

  Almindelige Danfoss-termostater bruger væske eller gas til regulering af ventilerne – de fungerer mekanisk. De elektroniske fungerer også mekanisk, mens Danfoss Eco™ og Danfoss Link™ Connectbruger en motor og elektronik. Det sikrer en mere nøjagtig regulering og mulighed for at oprette programmer med perioder med temperatursænkning - hvilket sikrer energibesparelser.

  Kan mine gamle radiatortermostater udskiftes - sådan uden videre?

  Ja, vi anbefaler de elektroniske Danfoss-radiatortermostater til alle typer lejligheder og enfamilieshuse, fordi de nye termostater giver dig et optimeret energiforbrug. Danfoss Eco™ og Danfoss Link™ Connect passer til de mest almindelige ventiltyper: RA og M30. Danfoss Eco™ og Danfoss Link™ Connect kan monteres på selv meget gamle ventiltyper (RA/V eller RA/VL), men Danfoss anbefaler, at du udskifter disse gamle ventiler med Danfoss RA-ventiler med forindstilling, så du opnår en endnu bedre energioptimering. Din professionelle installatør kan råde dig med hensyn til radiatortermostater og radiatorventiler. 

  Der findes forskellige elektroniske termostater. Men hvilket produkt bør jeg vælge?

  Du har sikkert andre behov, præferencer og en anden livsstil end dine naboer. Det er netop derfor, vi lancerer forskellige radiatortermostater, så du har noget at vælge imellem. Hvis du vil have total komfort og let adgang til energibesparelser, eller hvis du er begejstret for ny teknologi, bør du vælge Danfoss Link™ +Danfoss Link™ Connect termostaterne. Men hvis du leder efter en intelligent metode til at styre opvarmningen på den mest omkostningseffektive måde med den korteste tilbagebetalingstid, er Danfoss Eco™ det rette valg. 

  Hvorfor bør jeg udskifte mine gamle radiatortermostater? De fungerer fint.

  På din gamle radiatortermostat kan du ikke se, om den styrer opvarmningen nøjagtigt. Gamle radiatortermostater bliver typisk nedslidte, hvilket betyder, at de reagerer langsommere og bliver mindre nøjagtige med tiden. En af konsekvenserne er energispild. Radiatortermostater, der er over 15 år gamle, er altid noget nedslidte. Danfoss Eco™ og Danfoss Link™ Connect har desuden funktioner, du ikke finder på traditionelle radiatortermostater.

  Hvordan kan det være, at når jeg sammenligner temperaturen på den elektroniske termostats display med et andet termometer i rummet, så viser de ikke altid det samme?

  Der er en række faktorer i varmesystemet og rummet, der kan påvirke termometeraflæsningerne, f.eks. radiatorernes størrelse, om termostaten er monteret vandret eller lodret, om der kommer kold træk fra vinduerne, hvordan møblerne står osv. Eller temperaturforskellen kan simpelthen skyldes, at termometrene er unøjagtige og er placeret forskellige steder i rummet.

  Sørg for, at dine møbler ikke forhindrer, at radiatorvarmen kan cirkulere i rummet, og forsøg at placere termometret tæt på termostaten.

  Hvordan ved jeg hvilket versionsnummer, min elektroniske radiatortermostat har?

  Version- eller modelnummer på din Danfoss Eco™ eller din Danfoss Link™ Connect er trykt på indersiden af batteridækslet.

 • Spørgsmål om varmepumper

  Hvor energieffektiv er en varmepumpe?

  Varmepumpesystemer kan være over fire gange så energieffektive som de mest effektive gas- eller oliekedler. I stedet for at afbrænde et brændstof og producere de dermed forbundne usunde udledninger, udnytter de blot energi, der allerede findes. Nemlig solenergi.

  Hvad er årsvirkningsgrad?

  Årsvirkningsgrad er et udtryk for en varmepumpes ydeevne over et helt år set i forhold til varmedistributionssystem, varmtvandssystem og det faktiske forbrugerbehov. Korrekt dimen-sionering, installering og idriftsætning er nødvendig for at opnå den højest mulige årsvirk-ningsgrad. Årsvirkningsgraden er et af hovedfokusområderne for Danfoss varmepumper ved udvikling og konstruktion af varmepumper, da årsvirkningsgraden er den virkningsgrad, du som forbruger kommer til at afregne efter. 

  Hvordan vælger jeg mellem en luft/vand-varmepumpe og en jordvarmepumpe fra Danfoss?

  Dette valg afhænger af forskellige faktorer; din lokale autoriserede installatør vil kunne føre dig igennem hele processen.

  Hvor bør jeg placere en varmepumpe?

  Enten i dit bryggers eller kælder. Du kan endda sætte den ud i garagen, hvis du vil.

  Laver de meget larm?

  Nej. De summer lidt ligesom et stort køleskab og støjer ikke mere end et olie- eller gasfyr. Danfoss' enheder har været genstand for mange års forskning og udvikling, der også har omfatter reduktion af støj og vibrationer.

  Kan gulvvarme bruges med en varmepumpe?

  Ja, gulvvarme og radiatorer eller en kombination af begge dele kan anvendes til varmefordeling i din bygning. Luftfordelingssystemer kan anvendes i erhvervsejendomme.

  Vil den levere nok varmt vand til badekar, brusere og varmt vand?

  Med den korrekte udformning og det rette udstyr vil luft/vand-varmepumpen eller jordvarmepumpen leve op til alle behov til varmt brugsvand i løbet af året.

  Kan den opvarme en bygning på selv den koldeste vinterdag?

  Ja. Tusindvis af disse systemer er blevet installeret gennem de sidste mange år i de nordligste dele af Skandinavien, hvor vintrene er meget lange og barske. Designet og specifikationsprocessen er vigtige faktorer med hensyn til at sikre, at systemet forsyner applikationen med tilstrækkelig energi.

  Er det muligt at forbinde solpaneler til systemet?

  Ja, naturligvis. Og der er mange alternativer – fra enkle tilføjelser til komplicerede systemer – som leverer ekstra energi. Tal med din installatør.

  Kan min Danfoss varmepumpe fungere i kombination med Danfoss Link?

  Ja. Hvis varmesystemet er opbygget korrekt, kan den uden problemer fungere med Danfoss Link™ CC og living connect termostater eller gulvvarme til alle rum. I samme system kan desuden indbygges ventilationsanlæg. 

  Hvad koster det at installere en varmepumpe?

  Der findes ikke et enkelt svar på dette spørgsmål. Omkostningerne afhænger af dit hus, energiforbrug og hvilke funktioner, du ønsker. Din lokale installatør kan give dig en nøjagtig pris baseret på dine behov.

  Hvorfor bør jeg købe en varmepumpe fra Danfoss?

  Der findes mange producenter, der tilbyder et bredt udvalg af tilgængelige produkter. Danfoss er den eneste i varme- og køleindustrien med mere end 80 års erfaring og ekspertise i at udvikle, producere og montere varmepumpesystemer.

  Vores første varmepumpe med integreret varmtvandsbeholder blev produceret i 1973, og vi har udviklet og forbedret vores teknologier lige siden. Danfoss tilbyder værdifuld rådgivning og oplysninger på alle områder af markedet for varmepumper, fra produktvalg til systemdesign og ibrugtagning.

  Hvor kan jeg købe en Danfoss varmepumpe?

  Danfoss anbefaler at bruge en installatør, der er trænet i og har erfaring med installation af Danfoss varmepumper.

 • Spørgsmål om gulvvarme

  Hvordan fungerer gulvvarme ?

  Princippet i gulvvarme er at opvarme rummet nedefra, hvilket er en utrolig behagelig opvarmningsform. Gulvvarmerørene kan enten være indstøbt i gulvets betonlag (tung/våd gulvvarme), eller der kan være anvendt særlige varmefordelingsplader (f.eks. SpeedUpTM), placeret tættere på det færdige gulv (let/tør gulvvarme).

  Bemærk: Op mod 95% er placeret som tung gulvvarme. Kontakt din installatør, hvis du er i tvivl om dit gulvvarmesystem er placeret som tung eller let gulvvarme.

  Tung gulvvarme har en relativ lang responstid. Fra du ændrer den ønskede rumtemperatur til den er opnået, vil der typisk gå ca. 1 time per reguleret grad. Nogle ganske få dage om året, typisk i overgangsperioderne, skal du forvente at opleve mindre over- eller undertemperaturer. Det sker når vejrændringer sker hurtigere end reguleringen kan følge med til - f.eks. ved pludseligt, kraftigt solindfald eller store, pludselige temperaturfald. Let gulvvarme har en relativ kort responstid. Fra du ændrer den ønskede rumtemperatur til den er opnået, vil der typisk gå ca. 20 minutter per ændret grad.

  Kan jeg anvende sænkningsperioder når jeg har gulvvarme?

  Ja, det kan du godt, hvis du er opmærksom på nogle ting.

  Tung gulvvarme

  Vi anbefaler én længerevarende sænkningsperiode (min. 7 timer) med en lidt lavere indstilling af økonomitemperaturen. Forskellen mellem komfort- og økonomitemperatur må ikke være mere end 1-2 grader. Laver du for store sænkninger, når systemet aldrig ned på den lave temperatur og der opnås ikke nogen energibesparelse. Hvis du forsøger at opnå en for stor temperatursænkning, risikerer du at varmekilden (f.eks. kedlen) ikke fungerer effektivt. Dette vil få negative konsekvenser for energiforbruget.

  Let gulvvarme

  Vi anbefaler én eller to længere perioder med en lavere indstilling af Økonomi temperaturen. Forskellen mellem komfort- og økonomitemperatur må ikke være mere end 3-4 grader, da systemet ellers ikke vil være i stand til at følge med. Hvis du forsøger at opnå en for stor temperatursænkning, risikerer du at varmekilden (f.eks. kedlen) ikke fungerer effektivt. Dette vil få negative konsekvenser for energiforbruget. 

  Jeg har trådløse batteri-rumtermostater. Hvad sker der, når batterierne er flade?

  Når de batteridrevne enheder er ved at løbe tør for strøm, vil der blive afgivet en alarm. Systemet "glemmer" ikke noget, selvom en enhed midlertidigt løber tør for strøm. Hvis en batteridrevet enhed løber helt tør for strøm, vil enheden sætte rummet på en bestemt temperatur, før batterierne dør helt.

  Hvis du oplever, at batterilevetiden er mindre end to år, kan der være flere mulige årsager:

  • Der er brugt genopladelige batterier. Løsning: Skift til ikke-genopladelige alkaline batterier.
  • Gamle batterier (batterier har også en holdbarhedsdato). Løsning: Skift til ikke-genopladelige alkaline batterier.
  • Gælder kun for trådløse systemer: Ustabilt trådløst netværk. Løsning: Kontakt din installatør. Hvis det trådløse netværk er ustabilt, vil rumenheden kommunikere oftere end normalt, hvilket medfører øget batteriforbrug.

  Hvordan kan jeg spare energi?

  Hvorfor holde en høj rumtemperatur, når du ikke er hjemme? For hver grad du sænker rumtemperaturen, sparer du ca. 5 % på varmeregningen. Derfor giver det rigtigt god mening at bruge temperatursænkning. Hvis du har vandbaseret gulvvarme, bør du ikke forsøge at sænke temperaturen med mere end 1-2 °C, da afkølings-/opvarmningstiden er meget lang.

  Jeg kan ikke opnå den rette temperatur?

  Rumtemperaturen er for høj:

  • Gælder kun batteridrevne enheder: Når batterierne i en rumenhed er flade, sørger enheden for at stille rummet i en tilstand med en vis grad af varmen inden den “dør helt”. Løsning: Udskift batterierne
  • “Nogen” har indstillet rumenheden for højt. Løsning: Sænk rumtemperaturen
  • Kraftigt solindfald i lavenergiboliger. Løsning: Solafskærmning.

  Rumtemperaturen er for høj:

  • Varmekilden leverer ingen eller ikke nok varme. Løsning: Kontrollér, at varmekilden er aktiv og øg indblæsningstemperaturen. Bemærk: En øget indblæsningstemperatur gør, at varmekilden bliver mindre energieffektiv – dette gælder især varmepumper. Det kan også medføre mere svingende rumtemperaturer.
  • Varmekilden kører med et selvstændigt sænkningsprogram. Løsning: Stop sænkningsperioder på varmekilden, hvis de konflikt-er med den ønskede drift.
   • Defekt cirkulationspumpe. Løsning: Kontrollér cirkulationspump-en. Kontakt eventuelt din installatør.
  • Rumtermostaten er for lavt indstillet. Løsning: Indstil termostaten på den ønskede temperatur, evt. med en ½ grad af gangen.
  • Hvis rummet aldrig tidligere har været i stand til at opnå den ønskede temperatur, kan det skyldes en fejldimensioneret varmekilde (for langt eller begrænset rørkredsløb) eller utilstrækkelig hydronisk indregulering (utilstrækkeligt vandflow til gulvvarmekredsløbet). Løsning: Kontakt din installatør

 • Spørgsmål om ventilation med varmegenvinding

  Hvordan fungerer ventilation med varmegenvinding?

  Varmegenvinding er lidt ligesom at holde en varm kop te i hænderne. Dine hænder bliver varmet op, uden at de nogensinde rører ved varmekilden, nemlig vandet. Danfoss Air System bruger varmen fra f.eks. køkkener og badeværelse til at opvarme indblæsningsluften til en behagelig temperatur. Det resulterer i både luftfornyelse og et sundt indeklima.

  Hjertet i systemet er varmevekslingsenheden, der består af to separate, isolerede luftkredsløb. Det ene er sluttet til friskluftsforsyningen, og det andet er sluttet til udsugningssystemet, så luften aldrig blandes. Danfoss Air System udskifter typisk luften i et hus fuldstændigt i løbet af en periode på to timer. Du ville være nødt til at åbne alle vinduer og døre i ganske lang tid, flere gange dagligt, for at opnå samme resultat. Men det bevirker naturligvis, at der kommer f.eks. støv og støj ind, samtidig med at varme og komfort forsvinder ud af huset.

  Kan et Danfoss Air ventilationsanlæg fungere i samarbejde med Danfoss Link?

  Ja, alle nyere Danfoss Air ventilationsanlæg (pr. oktober 2013) kan tilmeldes et Danfoss Link system (Danfoss Link CC styring, version 3 eller nyere). Dette gælder også for alle elektriske forvarmeflader. Vandbåren og elektriske eftervarmeflader samt geotermisk køle-/varmeflade kan dog ikke tilmeldes et Danfoss Link system. Ønsker du at have en eftervarmeflade eller geotermisk flade til dit Danfoss Air ventilationssystem skal du benytte en Air Dial styring (089F0292).

  Fordelen ved at integrere Danfoss Air i Danfoss Link er bl.a. at du kan sætte hele systemet i dvale ved at trykke på én knap og at dit indeklimasystem aldrig varmer og køler på samme tid (hvis dit ventilationsanlæg har et varmegenvindingsbypass).

Vær social Deltag aktivt

Vil du lære os at kende?

Lær os at kende, og deltag i samtalen
{ "$id": "1", "AcceptTypes": [ "text/html", "application/xhtml+xml", "application/xml;q=0.9", "*/*;q=0.8" ], "AnonymousID": null, "ApplicationPath": "/", "Browser": { "$id": "2", "UseOptimizedCacheKey": true, "Capabilities": { "$id": "3", "canInitiateVoiceCall": "false", "isColor": "false", "supportsDivAlign": "true", "requiresFullyQualifiedRedirectUrl": "false", "requiresAttributeColonSubstitution": "false", "maximumRenderedPageSize": "2000", "backgroundsounds": "false", "requiresUniqueHtmlCheckboxNames": "false", "rendersBreakBeforeWmlSelectAndInput": "false", "supportsItalic": "false", "ecmascriptversion": "0.0", "isMobileDevice": "false", "rendersBreaksAfterWmlInput": "false", "preferredRenderingMime": "text/html", "vbscript": "false", "w3cdomversion": "0.0", "rendersWmlSelectsAsMenuCards": "false", "supportsAccesskeyAttribute": "false", "supportsDivNoWrap": "false", "requiresLeadingPageBreak": "false", "rendersWmlDoAcceptsInline": "true", "requiresPhoneNumbersAsPlainText": "false", "SupportsMaintainScrollPositionOnPostback": "false", "minorversion": "0", "jscriptversion": "0.0", "supportsImageSubmit": "false", "preferredImageMime": "image/gif", "supportsVCard": "false", "screenBitDepth": "1", "requiresOutputOptimization": "false", "requiresContentTypeMetaTag": "false", "gatewayVersion": "None", "supportsFontName": "false", "inputType": "telephoneKeypad", "maximumSoftkeyLabelLength": "5", "version": "0.0", "beta": "false", "canRenderOneventAndPrevElementsTogether": "true", "supportsIModeSymbols": "false", "requiresAdaptiveErrorReporting": "false", "requiresUrlEncodedPostfieldValues": "false", "aol": "false", "crawler": "false", "requiresSpecialViewStateEncoding": "false", "win16": "false", "majorversion": "0", "supportsQueryStringInFormAction": "true", "requiresPostRedirectionHandling": "false", "requiresNoBreakInFormatting": "false", "requiresXhtmlCssSuppression": "false", "canRenderSetvarZeroWithMultiSelectionList": "true", "preferredRenderingType": "html32", "mobileDeviceModel": "Unknown", "requiresControlStateInSession": "false", "gatewayMajorVersion": "0", "canCombineFormsInDeck": "true", "cookies": "true", "frames": "false", "requiresAbsolutePostbackUrl": "false", "supportsJPhoneMultiMediaAttributes": "false", "javaapplets": "false", "supportsEmptyStringInCookieValue": "true", "canRenderAfterInputOrSelectElement": "true", "supportsSelectMultiple": "true", "mobileDeviceManufacturer": "Unknown", "javascript": "false", "tagwriter": "System.Web.UI.Html32TextWriter", "canSendMail": "true", "supportsCallback": "false", "supportsUncheck": "true", "platform": "Unknown", "canRenderPostBackCards": "true", "": "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)", "defaultSubmitButtonLimit": "1", "requiresUniqueHtmlInputNames": "false", "cdf": "false", "supportsFileUpload": "false", "supportsBodyColor": "true", "canRenderMixedSelects": "true", "hasBackButton": "true", "gatewayMinorVersion": "0", "maximumHrefLength": "10000", "tables": "false", "hidesRightAlignedMultiselectScrollbars": "false", "browser": "Unknown", "supportsFontColor": "true", "activexcontrols": "false", "msdomversion": "0.0", "supportsCss": "false", "supportsMultilineTextBoxDisplay": "false", "win32": "false", "supportsCacheControlMetaTag": "true", "requiredMetaTagNameValue": "", "canRenderInputAndSelectElementsTogether": "true", "canRenderEmptySelects": "true", "supportsBold": "false", "rendersBreaksAfterHtmlLists": "true", "supportsRedirectWithCookie": "true", "supportsInputMode": "false", "supportsJPhoneSymbols": "false", "numberOfSoftkeys": "0", "requiresDBCSCharacter": "false", "rendersBreaksAfterWmlAnchor": "false", "supportsFontSize": "false", "supportsInputIStyle": "false", "requiresUniqueFilePathSuffix": "false", "type": "Unknown" }, "Adapters": { "$id": "4", "System.Web.UI.HtmlControls.HtmlForm, System.Web, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a": "FormActionRewriterControlAdapter" }, "HtmlTextWriter": null, "Id": "default", "Browsers": [ "default" ], "ClrVersion": { "$id": "5", "Major": 0, "Minor": 0, "Build": -1, "Revision": -1, "MajorRevision": -1, "MinorRevision": -1 }, "Type": "Unknown", "Browser": "Unknown", "Version": "0.0", "MajorVersion": 0, "MinorVersionString": "0", "MinorVersion": 0.0, "Platform": "Unknown", "TagWriter": "System.Web.UI.Html32TextWriter, System.Web, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a", "EcmaScriptVersion": { "$id": "6", "Major": 0, "Minor": 0, "Build": -1, "Revision": -1, "MajorRevision": -1, "MinorRevision": -1 }, "MSDomVersion": { "$id": "7", "Major": 0, "Minor": 0, "Build": -1, "Revision": -1, "MajorRevision": -1, "MinorRevision": -1 }, "W3CDomVersion": { "$id": "8", "Major": 0, "Minor": 0, "Build": -1, "Revision": -1, "MajorRevision": -1, "MinorRevision": -1 }, "Beta": false, "Crawler": false, "AOL": false, "Win16": false, "Win32": false, "Frames": false, "RequiresControlStateInSession": false, "Tables": false, "Cookies": true, "VBScript": false, "JavaScript": false, "JavaApplets": false, "JScriptVersion": { "$id": "9", "Major": 0, "Minor": 0, "Build": -1, "Revision": -1, "MajorRevision": -1, "MinorRevision": -1 }, "ActiveXControls": false, "BackgroundSounds": false, "CDF": false, "MobileDeviceManufacturer": "Unknown", "MobileDeviceModel": "Unknown", "GatewayVersion": "None", "GatewayMajorVersion": 0, "GatewayMinorVersion": 0.0, "PreferredRenderingType": "html32", "PreferredRequestEncoding": null, "PreferredResponseEncoding": null, "PreferredRenderingMime": "text/html", "PreferredImageMime": "image/gif", "ScreenCharactersWidth": 80, "ScreenCharactersHeight": 40, "ScreenPixelsWidth": 640, "ScreenPixelsHeight": 480, "ScreenBitDepth": 1, "IsColor": false, "InputType": "telephoneKeypad", "NumberOfSoftkeys": 0, "MaximumSoftkeyLabelLength": 5, "CanInitiateVoiceCall": false, "CanSendMail": true, "HasBackButton": true, "RendersWmlDoAcceptsInline": true, "RendersWmlSelectsAsMenuCards": false, "RendersBreaksAfterWmlAnchor": false, "RendersBreaksAfterWmlInput": false, "RendersBreakBeforeWmlSelectAndInput": false, "RequiresPhoneNumbersAsPlainText": false, "RequiresUrlEncodedPostfieldValues": false, "RequiredMetaTagNameValue": null, "RendersBreaksAfterHtmlLists": true, "RequiresUniqueHtmlInputNames": false, "RequiresUniqueHtmlCheckboxNames": false, "SupportsCss": false, "HidesRightAlignedMultiselectScrollbars": false, "IsMobileDevice": false, "RequiresAttributeColonSubstitution": false, "CanRenderOneventAndPrevElementsTogether": true, "CanRenderInputAndSelectElementsTogether": true, "CanRenderAfterInputOrSelectElement": true, "CanRenderPostBackCards": true, "CanRenderMixedSelects": true, "CanCombineFormsInDeck": true, "CanRenderSetvarZeroWithMultiSelectionList": true, "SupportsImageSubmit": false, "RequiresUniqueFilePathSuffix": false, "RequiresNoBreakInFormatting": false, "RequiresLeadingPageBreak": false, "SupportsSelectMultiple": true, "SupportsBold": false, "SupportsItalic": false, "SupportsFontSize": false, "SupportsFontName": false, "SupportsFontColor": true, "SupportsBodyColor": true, "SupportsDivAlign": true, "SupportsDivNoWrap": false, "RequiresContentTypeMetaTag": false, "RequiresDBCSCharacter": false, "RequiresHtmlAdaptiveErrorReporting": false, "RequiresOutputOptimization": false, "SupportsAccesskeyAttribute": false, "SupportsInputIStyle": false, "SupportsInputMode": false, "SupportsIModeSymbols": false, "SupportsJPhoneSymbols": false, "SupportsJPhoneMultiMediaAttributes": false, "MaximumRenderedPageSize": 2000, "RequiresSpecialViewStateEncoding": false, "SupportsQueryStringInFormAction": true, "SupportsCacheControlMetaTag": true, "SupportsUncheck": true, "CanRenderEmptySelects": true, "SupportsRedirectWithCookie": true, "SupportsEmptyStringInCookieValue": true, "DefaultSubmitButtonLimit": 1, "SupportsXmlHttp": false, "SupportsCallback": false, "MaximumHrefLength": 10000 }, "ClientCertificate": [], "Cookies": [ "EktGUID", "EkAnalytics", "ASP.NET_SessionId", "ecm" ], "Headers": [ "Connection", "Accept", "Accept-Encoding", "Host", "If-Modified-Since", "User-Agent", "X-Original-URL" ], "IsLocal": false, "Params": [ "pageid", "EktGUID", "EkAnalytics", "ASP.NET_SessionId", "ecm", "ALL_HTTP", "ALL_RAW", "APPL_MD_PATH", "APPL_PHYSICAL_PATH", "AUTH_TYPE", "AUTH_USER", "AUTH_PASSWORD", "LOGON_USER", "REMOTE_USER", "CERT_COOKIE", "CERT_FLAGS", "CERT_ISSUER", "CERT_KEYSIZE", "CERT_SECRETKEYSIZE", "CERT_SERIALNUMBER", "CERT_SERVER_ISSUER", "CERT_SERVER_SUBJECT", "CERT_SUBJECT", "CONTENT_LENGTH", "CONTENT_TYPE", "GATEWAY_INTERFACE", "HTTPS", "HTTPS_KEYSIZE", "HTTPS_SECRETKEYSIZE", "HTTPS_SERVER_ISSUER", "HTTPS_SERVER_SUBJECT", "INSTANCE_ID", "INSTANCE_META_PATH", "LOCAL_ADDR", "PATH_INFO", "PATH_TRANSLATED", "QUERY_STRING", "REMOTE_ADDR", "REMOTE_HOST", "REMOTE_PORT", "REQUEST_METHOD", "SCRIPT_NAME", "SERVER_NAME", "SERVER_PORT", "SERVER_PORT_SECURE", "SERVER_PROTOCOL", "SERVER_SOFTWARE", "URL", "HTTP_CONNECTION", "HTTP_ACCEPT", "HTTP_ACCEPT_ENCODING", "HTTP_HOST", "HTTP_IF_MODIFIED_SINCE", "HTTP_USER_AGENT", "HTTP_X_ORIGINAL_URL" ], "QueryString": [ "pageid" ], "RawUrl": "/contact/faq/", "UserAgent": "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)", "UserHostAddress": "54.172.221.7", "UserHostName": "54.172.221.7", "UserLanguages": null }